Hulp nodig of vragen?   085-0476006

Opslagruimte huren bij USTOR

Gratis haal- en terugbrengservice of huur de eerste maand gratis

De verhuizer haalt je goederen op en plaatst de goederen samen met jou in een opslagruimte die alleen voor jou toegankelijk is. De opslagruimte zelf is zeer goed beveiligd d.m.v. toegangscontrole, bewegingsalarm en camera's. Wanneer de goederen weer teruggebracht dienen te worden geef je dit aan ons door en de verhuizer brengt de goederen samen met jou weer terug. Het opslagcentrum is zeer centraal gelegen, naast de ring A10 in Amsterdam Zuid en is goed bereikbaar.

Breng je de goederen liever zelf naar de opslagruimte? Dan ontvang je de eerste maand huur helemaal gratis! De minimale huurperiode bij beide opties is twee maanden.

Ruime keuze, van 3 m3 tot 54 m3

De beschikbare opslagruimtes variëren tussen de 3 m3 en 54 m3. Voor iedere ruimtebehoefte is er een opslagruimte beschikbaar. Weet je niet hoeveel ruimte je exact nodig hebt? Neem gerust contact met ons op voor advies!

Altijd toegang tot de opslagruimte

De goederen worden in jouw opslagruimte geplaatst, waar alleen jij bij kan. De opslagruimte bevindt zich in het centraal gelegen en goed bereikbare opslagcentrum. De opslagruimte is 365 dagen per jaar toegankelijk tussen 06:00 uur en 24:00 uur. Wanneer je 24 uurs toegang wenst, is dit in vele gevallen mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Voor toegang tot het opsagcentrum en de opslagruimte kan je gebruik maken van:

USTOR toegang app

Bij het aangaan van de huurovereenkomst ontvang je via je mobiele nummer een sms bericht. Hiermee kan je de app downloaden. Met deze app kan de toegangsdeuren, de lift en de deur van je opslagruimte opnenen. Je dient je wel in de nabije omgeving van de opslagruimte te bevinden. 

Toegang d.m.v. de toegangscode

Wanneer je de huurovereenkomst bent aangegaan kan je ook je eigen persoonlijk toegangscode gebruiken om jezelf toegang tot het opslagcentrum en de opslagruimte verschaffen. Je ontvangt de persoonlijke toegangscode per e-mail. 

Het bewegingsalarm houdt vervolgens alle bewegingen bij die in de opslagruimte plaatsvinden en als er beweging wordt gedetecteerd wanneer je niet aanwezig bent, gaat er een alarmmelding naar het beveiligingsbedrijf, dat hier direct op reageert.

Goed verzekerd

Via USTOR kun je de spullen direct verzekeren bij het (online) regelen van je haal- en terugbrengafspraak en het huren van de opslagruimte. Wanneer de goederen worden opgehaald door de verhuizer zijn deze tijdens het halen en brengen verzekerd onder de voorwaarden van het verhuisbedrijf. Deze zijn hier terug te vinden. Als de goederen in de oplagruimte staan kunnen ze hier verzekerd worden via USTOR.

Transparante kosten

Bij USTOR houden we van duidelijkheid, ook in de kosten. Bij USTOR betaal je een vast maandbedrag en daar zit alles in; een slot, de haal- en terugbrengservice, de huur van je opslagruimte en bijvoorbeeld je verzekering. Via ons online boekingssysteem weet je van tevoren direct hoeveel het gaat kosten, wel zo makkelijk!