Opslagruimte huren 2.0 - Laat je compleet ontzorgen tegen de scherpste prijs!

Hulp nodig of vragen?   085-0476006

Een veilige opslagruimte met tussentijdse toegang...

De verhuizer plaatst je goederen in een opslagruimte die alleen voor jou toegankelijk is. Je kan er standaard 7 dagen per week bij van 06:00 tot 24:00 d.m.v. je persoonlijke toegangscode. De opslagruimte is zeer goed beveiligd met toegangscontrole, bewegingsalarm en camera's. Het opslagcentrum is zeer centraal gelegen, naast de ring A10 in Amsterdam Zuid en is goed bereikbaar. 

Ruime keuze, van 3 m3 tot 54 m3! 

De beschikbare opslagruimtes variëren tussen de 3 m3 en 54 m3. Voor iedere ruimtebehoefte is een opslagruimte beschikbaar. Vind je het lastig te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Veilige en verwarmde opslagruimte

Wanneer je goederen extern op slaat wil je natuurlijk dat deze veilig staan opgeslagen. Het pand wordt verwarmd en de opslagruimte en het opslagcentrum is goed beveiligd d.m.v. toegangscontrole, camera's en een unieke bewegingssensor in de opslagruimte. 

Transparante kosten

Bij USTOR houden we van duidelijkheid, ook in de kosten. Bij USTOR betaal je een vast maandbedrag en daar zit alles in, een slot, de haal- en terugbrengservice, de huur van je opslagruimte en bijvoorbeeld je verzekering. Via ons online boekingssysteem weet je van tevoren direct hoeveel het gaat kosten, wel zo makkelijk!