Opslagruimte huren 2.0 - Laat je compleet ontzorgen tegen de scherpste prijs!

Hulp nodig of vragen?   085-0476006

Veilig opgeslagen

Wanneer je jouw spullen buitenshuis opslaat wil je natuurlijk dat deze op een veilige plek staan. Daarom hebben wij je goederen in jouw eigen opslagruimte beveiligd met:

Toegangscontrolesysteem

Iedere klant krijgt een eigen toegangscode om het pand te kunnen betreden. De deuren sluiten automatisch weer na 20 seconden. Met de toegangscode kan je de lift vrijgeven om naar de betreffende verdieping te gaan. De opslagruimte zelf sluit je af met een uniek slot waarvan alleen jij de sleutels hebt.

Bewegingsalarm in de opslagruimte

Iedere opslagruimte in ons centrum is voorzien van een bewegingsmelder met doormelding naar de alarmcentrale. Wanneer je niet bent aangemeld en er wordt in je opslagruimte beweging gedetecteerd zal het alarm afgaan in het centrum en zal de alarmcentrale een melding binnenkrijgen. De alarmcentrale zal direct op de melding reageren door de camerabeelden te bekijken en er eventueel direct heen te gaan.

Camerabeveiliging

Het opslagcentrum is voorzien van een camerasysteem waarbij alle gangen, laad- en losgedeelte en toegangspunten d.m.v. camerabeelden worden opgenomen. De beelden worden circa één maand bewaard. Mocht er dus onverhoopt iets gebeuren kunnen wij altijd achteraf zien wat er zich heeft plaatsgevonden.

Brandveiligheid

Het gehele centrum is voorzien van een brandmeld installatie, blussers en harspels op de begane grond. Daarnaast zijn er in iedere gang nooduitgang borden die wijzen naar de nooduitgangen.