Storage renting 2.0 - Let us completely service you at the sharpest rate! 

Need help or have any questions?  085-0476006 

Opslagruimte huren in Ijmuiden?

Laat je compleet ontzorgen! Wij halen je goederen gratis op in Ijmuiden, plaatsen het in een opslagruimte waar je altijd toegang toe hebt en brengen de goederen weer naar je terug!

De gratis haal en terugbreng service of eerste maand gratis

Onze professionele verhuizer komt bij je voorrijden wanneer het jou uitkomt, helpt mee de goederen in de verhuisbus te zetten en plaatst deze, samen met jou, in je opslag. Wil je dat de verhuizer alles zelf regelt? Hou er dan rekening mee dat je waarschijnlijk een extra verhuizer moeten afnemen omdat er twee personen nodig zijn om grote spullen te verhuizen (bijvoorbeeld koelkast of wasmachine). Binnen een straal van 15 km rond ons opslagcentrum berekenen wij geen kosten per km. Voor de extra km'ers brengen wij € 1,- per km in rekening.

Breng je de goederen liever zelf? Dan huur je de eerste maand helemaal gratis!

Een veilige opslagruimte met 365 dagen per jaar toegang

De verhuizer plaatst je goederen in een opslag die alleen voor jou toegankelijk is. Je kan er 7 dagen per week bij van 06:00 tot 24:00 d.m.v. het invoeren van je persoonlijke toegangscode. Wanneer je goederen extern op slaat wil je natuurlijk dat deze veilig staan opgeslagen. Het pand wordt verwarmd en de opslagruimte en het opslagcentrum is goed beveiligd d.m.v. toegangscontrole, camera's en een unieke bewegingssensor in de opslagruimte. Het opslagcentrum is zeer centraal gelegen, naast de ring A10 in Amsterdam Zuid en is goed bereikbaar. 

Transparante kosten

Bij USTOR houden we van duidelijkheid, ook in de kosten. Je betaald daarom een vast maandbedrag en daar zit alles in; een slot, de haal- en terugbrengservice, de huur van je opslagruimte en bijvoorbeeld je verzekering. Via ons online boekingssysteem weet je van tevoren direct hoeveel het gaat kosten, wel zo makkelijk!

Online booking

Where do you want to store?

How much storage space do you need?

{{ruimte_actief_json.ruimte_naam}}
Indication dimensions (LxWxH): {{ruimte_actief_json.Length}} x {{ruimte_actief_json.Width}} x {{ruimte_actief_json.Height}} m
Price per month: {{ruimte_actief_json.Rent | currency : "€"}}
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} hours free pick up service and
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} hour free pick up service and
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} hours free return service
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} hour free return service
or
First month free

What do our customers say?