Opslagruimte huren 2.0 - Laat je compleet ontzorgen tegen de scherpste prijs!

Hulp nodig of vragen?   085-0476006

Gratis haal- en terugbrengservice bij je opslagruimte

Bij USTOR huur je de opslagruimte en plan je, indien je dit wenst, direct je haal- en eventueel je terugbrengafspraak in, alles binnen 5 minuten online geregeld! 

Onze professionele verhuizer komt bij je voorrijden wanneer het jou uitkomt, helpt mee de goederen in de verhuisbus te zetten en plaatst deze samen met jou in de opslagruimte. Wil je dat de verhuizer alles zelf regelt? Hou er dan rekening mee dat je waarschijnlijk een extra verhuizer moeten afnemen omdat er twee personen nodig zijn om grote spullen te verhuizen (bijvoorbeeld een koelkast of wasmachine).

Het aantal gratis uren is afhankelijk van de grootte van de geboekte opslagruimte. Voor een overzicht klik hier. Voor adressen buiten Amsterdam begint de tijd te lopen vanaf Amsterdam Zuid. Binnen een straal van 15 km vanaf ons opslagcentrum in Amsterdam is het aantal kilometers gratis, buiten deze straal wordt er € 2,- per extra km gerekend. Als je niet direct bij het boeken je terugbrengafspraak kan inplannen is dat geen probleem. Dit kan altijd later nog maar geef dit dan minimaal 10 dagen voor de terugbrengafspraak aan ons door i.v.m. beschikbaarheid. Hou er rekening mee dat de verhuisbus een maximale inhoud heeft van 21 m3.

Breng je de goederen liever zelf? Dan ontvang je de eerste maand huur helemaal gratis!

    

 

 

 

 

 

 

Direct online regelen

Waar wil je de spullen opslaan?

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

{{ruimte_actief_json.ruimte_naam}}
Indicatie afmeting (LxBxH): {{ruimte_actief_json.Length}} x {{ruimte_actief_json.Width}} x {{ruimte_actief_json.Height}} m
Prijs per maand: {{ruimte_actief_json.Rent | currency : "€"}}
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} uur gratis ophalen en
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} uur gratis ophalen en
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} uur gratis terugbrengen
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} uur gratis terugbrengen
of
Eerste maand gratis huur

Wat zeggen klanten over ons?