Opslagruimte huren 2.0 - Laat je compleet ontzorgen tegen de scherpste prijs!

Hulp nodig of vragen?   085-0476006

Wij zoeken een Online verkoop adviseur!

19-6-2019

Wil jij deel uitmaken van een bedrijf dat volop in ontwikkeling is, enorm aan het groeien is en waaraan jij een belangrijke bijdrage kunt leveren? Heb je een passie voor telefonische en online verkoop van diensten of producten? Dan ben jij degene die wij zoeken!

M3 self-storage is een full service self-storage organisatie met inmiddels 7 vestigingen, waar bedrijven en particulieren tijdelijke opslagruimtes kunnen huren. Voor het recent met succes gelanceerde nieuwe concept zoeken wij een Online verkoop adviseur. Met dit innovatoeve concept hebben wij het gehele proces van opslagruimte huren geautomatiseerd, van het online huren van de opslagruimte tot de toegang middels de app. Voor dit nieuwe concept zoeken wij een gemotiveerde Online verkoop adviseur die samen met ons dit concept verder gaat optimaliseren en er mede voor gaat zorgen dat de harde groei die wij doormaken zich voort blijft zetten. De functie is voor 32 tot 40 uur per week, waarbij de zaterdag een vaste werkdag is.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

• Het zelfstandig adviseren van bestaande en potentiele klanten (prospects);

• Het beantwoorden van vragen van klanten en hulp bij het doorlopen van de verschillende processen;

• Offertes opmaken en versturen;

• Actief benaderen van prospects n.a.v. de offerte aanvraag;

• Het beheren en schoonhouden van de vestiging samen met je collega’s;

• Het tijdig signaleren van schades en onderhoud in de vestiging;

• Het beheer van de klant beoordelingen op de website;

• Het concept en het online platform verder optimaliseren in samenwerking met je collega's en webdevelopers;

Hoe ziet onze ideale kandidaat eruit?

Je weet prospects te overtuigen met goede argumenten die ertoe doen. Je hebt affiniteit met automatisering en online concepten. Je bent accuraat, communicatief, flexibel, klantvriendelijk en servicegericht. Je hebt een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of arbeidsverleden.

Wij bieden een leuke uitdagende functie met nadruk op eigen verantwoordelijkheid en initiatief bij een jong en dynamisch team dat gezien de sterke groei volop in ontwikkeling is. Voor meer algemene informatie kijk op onze website (www.m3selfstorage.nl).

Wat hebben wij je te bieden?

Je komt te werken in een jong team op een mooi hoofdkantoor in Haarlem. Wij zijn een platte organisatie met korte lijnen, waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Naast goede arbeidsvoorwaarden hechten wij ook veel waarde aan een goede onderlinge sfeer. Daarom organiseren wij met regelmatig leuke uitjes met het hele bedrijf.

Herken jij je in bovenstaande profiel en hebben wij je interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met cv via bowie.vanderzee@m3selfstorage.nl en wellicht word jij onze nieuwe collega!