Opslagruimte huren 2.0 - Laat je compleet ontzorgen tegen de scherpste prijs!

Hulp nodig of vragen?   085-0476006

Opslagruimte in Amstelveen huren?

Laat je compleet ontzorgen! Wij halen je goederen gratis op, plaatsen deze in een opslagruimte waar je altijd toegang toe hebt en brengen het weer naar je terug!

De gratis haal en terugbreng service bij opslag

Onze professionele verhuizer komt bij je voorrijden wanneer het jou uitkomt, helpt mee de goederen in de verhuisbus te zetten en plaatst deze samen met jou in je opslag. Wil je dat de verhuizer alles zelf regelt? Hou er dan rekening mee dat je waarschijnlijk een extra verhuizer moeten afnemen omdat er twee personen nodig zijn om grote spullen te verhuizen (bijvoorbeeld koelkast of wasmachine).

Een veilige opslagruimte met tussentijdse toegang

De verhuizer plaatst je goederen in een opslag die alleen voor jou toegankelijk is. Je kan er standaard 7 dagen per week bij van 06:00 tot 24:00 d.m.v. je persoonlijke toegangscode. Wanneer je goederen extern op slaat wil je natuurlijk dat deze veilig staan opgeslagen. Het pand wordt verwarmd en de opslagruimte en het opslagcentrum is goed beveiligd d.m.v. toegangscontrole, camera's en een unieke bewegingssensor in de opslagruimte. Het opslagcentrum is zeer centraal gelegen, naast de ring A10 in Amsterdam Zuid en is goed bereikbaar. 

Transparante kosten

Bij USTOR houden we van duidelijkheid, ook in de kosten. Je betaald daarom een vast maandbedrag en daar zit alles in; een slot, de haal- en terugbrengservice, de huur van je opslagruimte en bijvoorbeeld je verzekering. Via ons online boekingssysteem weet je van tevoren direct hoeveel het gaat kosten, wel zo makkelijk!

Direct online regelen

Waar wil je de spullen opslaan?

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

{{ruimte_actief_json.ruimte_naam}}
Indicatie afmeting (LxBxH): {{ruimte_actief_json.Length}} x {{ruimte_actief_json.Width}} x {{ruimte_actief_json.Height}} m
Prijs per maand: {{ruimte_actief_json.Rent | currency : "€"}}
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} uur gratis ophalen en
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} uur gratis ophalen en
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} uur gratis terugbrengen
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} uur gratis terugbrengen
of
Eerste maand gratis huur

Wat zeggen klanten over ons?