Opslagruimte huren 2.0 - Laat je compleet ontzorgen tegen de scherpste prijs!

Hulp nodig of vragen?   085-0476006

Opslag in Puremerend huren?

Laat je compleet ontzorgen! Wij halen je goederen gratis op, plaatsen het in een opslagruimte waar je altijd toegang toe hebt en brengen de goederen naar je terug!

De gratis haal en terugbreng service of eerste maand gratis

Onze professionele verhuizer komt bij je voorrijden in Purmerend wanneer het jou uitkomt, helpt mee de goederen in de verhuisbus te zetten en plaatst deze, samen met jou, in je opslag. Wil je dat de verhuizer alles zelf regelt? Hou er dan rekening mee dat je waarschijnlijk een extra verhuizer moeten afnemen omdat er twee personen nodig zijn om grote spullen te verhuizen (bijvoorbeeld koelkast of wasmachine).

Breng je de goederen liever zelf? Dan huur je de eerste maand helemaal gratis!

Een veilige opslagruimte met tussentijdse toegang

De verhuizer plaatst je goederen in een opslagruimte die alleen voor jou toegankelijk is. Je kan er 7 dagen per week bij van 06:00 tot 24:00 d.m.v. het invoeren van je persoonlijke toegangscode. Wanneer je goederen extern op slaat wil je natuurlijk dat deze veilig staan opgeslagen. Het pand wordt verwarmd en de opslagruimte en het opslagcentrum is goed beveiligd d.m.v. toegangscontrole, camera's en een unieke bewegingssensor in de opslagruimte. Het opslagcentrum is zeer centraal gelegen, naast de ring A10 in Amsterdam Zuid en is goed bereikbaar. 

Transparante kosten

Bij USTOR houden we van duidelijkheid, ook in de kosten. Je betaald daarom een vast maandbedrag en daar zit alles in; een slot, de haal- en terugbrengservice, de huur van je opslagruimte en bijvoorbeeld je verzekering. Via ons online boekingssysteem weet je van tevoren direct hoeveel het gaat kosten, wel zo makkelijk!

Direct online regelen

Waar wil je de spullen opslaan?

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

{{ruimte_actief_json.ruimte_naam}}
Indicatie afmeting (LxBxH): {{ruimte_actief_json.Length}} x {{ruimte_actief_json.Width}} x {{ruimte_actief_json.Height}} m
Prijs per maand: {{ruimte_actief_json.Rent | currency : "€"}}
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} uur gratis ophalen en
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} uur gratis ophalen en
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} uur gratis terugbrengen
{{ruimte_actief_json.ruimte_verhuisservice_extra / 2}} uur gratis terugbrengen
of
Eerste maand gratis huur

Wat zeggen klanten over ons?