Hulp nodig of vragen?   085-0476006

Innovatief in de traditionele self storage markt

USTOR is dé aanbieder van opslagruimte die vol inzet op innovatie in de traditionele markt van opslagruimte verhuur, de klant centraal stelt en een zo hoog mogelijk service niveau nastreeft.  

Bij USTOR is het proces van opslagruimte huren (met eventueel transport) volledig geautomatiseerd, hierbij kan gedacht worden aan het online boeken van de opslagruimte en het inplannen van de haal- en terugbrengafspraak. Dit proces is binnen 5 minuten online af te handelen, van het kiezen van de opslagruimte, het configureren van de service, het tekenen van de overeenkomst tot het betalen van de eerste factuur. Doordat het opslagcentrum ook volledig geautomatiseerd is (toegangscontrole systeem, camerabewaking en bewegingsalarm in de opslagruimte) zijn er geen dure recepties meer nodig en wordt de bedrijfsvoering vanaf het hoofdkantoor gevoerd.

Heldere en transparante tarieven

De self storage markt wordt vaak negatief beoordeeld als het gaat om het communiceren van prijzen en prijsafspraken. Zo verscheen er onlangs een artikel in de consumentengids (klik hier) waar uit onderzoek bleek dat prijzen niet graag door opslagbedrijven worden gecommuniceerd, er veel verborgen kosten zijn en er vaak snel en hoge prijsverhogingen worden doorgevoerd.

USTOR maakt hierin een verschil door prijzen direct op de website te communiceren, waardoor het gelijk duidelijk is welk bedrag er betaald dient te worden. Er worden geen borg- of administratiekosten in rekening gebracht en de gehanteerde maandprijs is een "All-in prijs". Ook garandeert USTOR geen prijsverhogingen door te zullen voeren voor ten minste 18 maanden (gemiddeld huurt men een opslagruimte voor 9 maanden).

Het ontstaan van USTOR

USTOR is een handelsnaam van M3 self-storage, een aanbieder die inmiddels al meer dan 10 jaar actief is in de randstad en inmiddels vijf vestigingen heeft. USTOR is eind 2017 "live" gegaan en is ontstaan vanuit de gedachte dat het verhuren van opslagruimte en het transport van en naar de opslagruimte veel makkelijker moet kunnen, minder tijd moet kunnen vergen en dat het huren van opslagruimte goedkoper kan door het ontwikkelen en inzetten van slimme (online) toepassingen.